Voor- en naopvang
Tijdens de opvang ā€˜s ochtends en ā€˜s avonds zijn er monitoren aanwezig die toezicht houden. De voor- en naopvang zijn uiteraard in de prijs van het kamp inbegrepen.
Vooropvang: van 09.00u tot 10.00u
Naopvang: 16.00u tot 17.00u

Kostprijs van een kamp
Voor alle kampen geldt dezelfde kostprijs, nl. 140 euro. Behalve de 3-daagsen in de kerst- en paasvakantie, deze kosten 85 euro.

Wat omvat deze prijs?

Sportandfun huurt alle binnen- en buitenterreinen van sportcentrum De Valk. Voor het bike kamp doen we beroep op de terreinen van voetbalclub Sint-Jozef. Voor het korfbalkamp en het voetbalkamp maken we gebruik van de prachtige accommodatie van korfbalclub Rijko.

De organisatie zorgt ervoor dat alle kinderen correct verzekerd zijn tegen lichamelijke ongevallen (via CDK Verzekeringen).

Tijdens de voormiddag voorzien we een koek voor de kinderen. In de namiddag krijgen ze een stuk lekker, vers fruit. Elke deelnemer krijgt iedere middag een drankje in de cafetaria. De kinderen kunnen uiteraard heel de dag hun drinkbussen vullen met water.

Gediplomeerde, enthousiaste trainers met verantwoordelijkheidszin zorgen voor gevarieerde activiteiten waarbij ze gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan materialen dat de kinderen stimuleert. Voor onze materialen doen wij beroep op onze trouwe partner JJ-Events.

Als kers op de taart ontvangt ieder kind op het einde van de week een diploma! Onze superhelden krijgen op het eindeĀ  van de week een gepersonaliseerd diploma in het thema van de week.Ā 

Wanneer en hoe kan ik betalen?
Sinds 2023 werken we met ledenbeheer. U kan inschrijven via de link op de pagina “inschrijving kampen”. Via deze link wordt u doorverwezen naar Ledenbeheer, waar u de inschrijving en de betaling kan afronden.

Mijn ziekenfonds betaalt een gedeelte van het lidgeld terug. Welke formulieren zijn hiervoor vereist?
U hoeft het standaardformulier van uw mutualiteit niet af te geven. U vindt deze op uw Ledenbeheer dashboard terug.

Wat is een fiscaal attest?
Als organisator vanĀ sportkampenĀ kan je ouders van deelnemende kinderen helpen besparen door eenĀ fiscaal attestĀ uit te reiken. Alleenstaande ouders kunnen, afhankelijk van hun inkomen, daarbovenop nog tot maximaal 30% extra belastingvermindering bekomen.Ā 

Wanneer krijg ik een fiscaal attest?
Op het einde van het kamp kan u deze terug vinden in uw Ledenbeheer dashboard.


Mijn zoon/dochter zou graag samen met een vriendje sporten. Kunnen ze samen in een groepje zitten?Ā 
Op het inschrijvingsformulier is daarvoor plaats voorzien. Moest je dit vergeten zijn, kan je nog mailen naar info@sportandfun.be. We kunnen tijdens het kamp eventueel ook nog aanpassingen aan de groepjes doen.

Hoe kan je de foto’s bekijken? 
Net voor de start van het kamp krijg je als ouder een code. Die code kan je ingeven op de site. Nadien kan je de foto’s bekijken. 

Is het kamp van augustus hetzelfde als dat van juli?
Sportandfun zorgt ervoor dat elk kamp anders is. Veel kinderen nemen deel aan meerdere kampen, daarom maken we het telkens weer verrassend en uitdagend d.m.v. andere sporten, trainers, springkastelen en spelletjes. 

Mijn kind is 6 jaar. Kiezen we dan voor coolsport of superheldenkamp? 
Kinderen van 6 mogen kiezen. We merken dat veel kindjes van 6 jaar nog nood hebben aan de iets rustigere crea-uren in de namiddag.