Superheldenkamp

€140

Kinderen vanaf 3 tot en met 6 jaar kunnen deelnemen aan het superheldenkamp.
Onze superheldjes Jo en Tess beleven steeds een avontuur.  Dit jaar zijn er 5 thema’s ( brandweer, jungle, ruimte, ridders en prinsessen en de boerderij. Deze thema’s vormen de rode draad door heel de week. Er zijn telkens 4 blokken voorzien op een dag.
3 bewegingsmodules en 1 knutsel activiteit in het thema van de week.

Omdat wij steeds kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit zijn deze kampen vaak snel volzet.  Wij zullen jullie op onze facebookpagina regelmatig op de hoogte brengen van de bezettingsgraad van onze kampen.

Coolsportkamp

€140

Het Coolsportkamp is gericht op kinderen van 6 tot 12 jaar (lagere school). Zij proeven tijdens die week van allerhande sporten gecombineerd met sport en spel. Dat kan gaan van klassieke loopspelen tot lasershooten. Alle activiteiten worden in een spelvorm gegoten zodat de kids met volle teugen kunnen genieten van de ervaring die ze opdoen. Het welbevinden en de ‘funfactor’ staan steeds centraal.

Coolstuff kamp

€140

We kregen vroeger vaak de vraag of er ook een kamp voor tieners bestond. Vanuit die behoefte zijn we een nieuw kamp beginnen uitwerken. Zo vond in de zomer van 2019 het eerste only cool stuffkamp voor kinderen vanaf het jaar dat ze 12 worden tot hun 14 jaar plaats. Het is een ganse week gevuld met supercoole bezigheden: lasershooting, archery tag, reuze springkussens, mountainbiken, beachparty met mocktails en nog veel meer!

Bikekamp

€85 – €140

In 2019 kende het bikekamp een vliegende start! Fietsproeven op niveau van de kinderen worden er afgewisseld met sport en spel. Bovendien zorgen wat uitleg over fietsonderhoud en een verkeerspark er voor dat ervaren monitoren het aangename aan het nuttige koppelen.

Voetbalkamp

Vanaf dit jaar organiseren we in samenwerking met enkele
gediplomeerde trainers ons eerste voetbalkamp. We zijn ervan overtuigd dat onze
expertise gecombineerd met de voetbalkennis van enkele enthousiaste gediplomeerde trainers voor vuurwerk gaat zorgen!

Korfbalkamp

€140

In 2020 lanceerde Rijko haar eerste sportkamp! Onze eigen Rijkevorselse korfbalclub is één van de grootste clubs in België. Ze draagt jeugdwerking hoog in het vaandel. Korfbal wordt tijdens die week afgewisseld met sport en spel. De club beschikt over meerdere kunstgrasvelden. Die accommodatie gecombineerd met onze knowhow zal ongetwijfeld vonken geven!