Nieuws:

2022 was opnieuw een regelrecht schot in de roos! We blijven echter niet stilstaan en willen verder investeren in kwalitatieve kampen. 

De vele complimenten en talrijke positieve mails hebben ons geloof in dit verhaal nog versterkt. We mogen dan ook met veel enthousiasme een aantal nieuwigheden aankondigen.

Vrij nieuw in ons aanbod is onder andere het bikekamp voor de lagere school.

Daarnaast kregen we de voorbije jaren heel vaak de vraag of er ook een kamp voor 12 tot 14 jaar was. We zijn van daaruit volop aan de slag gegaan om een nieuw programma uit te werken: het only cool stuff-kamp.

Na de grote investeringen in materiaal vorig jaar gaan we dit jaar, jawel… nóg meer investeren in nieuw materiaal. Onze trainers en de deelnemende kinderen vonden het geweldig om met zoveel leuk materiaal te kunnen werken.  Voor onze kleuters hebben we dit jaar enorm geïnvesteerd in materiaal voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en evenwicht.

Bovendien zijn we een vzw geworden, waardoor we nu ook een fiscaal attest kunnen afleveren aan de ouders. Meer uitleg daarover vind je in de rubriek ‘info’.

Algemeen:

Sport&fun is een vzw met mij aan het hoofd; Jelle Jansen. Als regent Lichamelijke Opvoeding heb ik doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd met sport events en sportkampen. Na 15 jaar als enthousiaste monitor en hoofdmonitor ga ik sinds vorig jaar nog een stapje verder. Zo werd Sport&Fun opgericht!

Sport&Fun is een organisatie die sportkampen, teambuildings en andere sportieve evenementen organiseert. Mijn huidige doel: kwaliteitsvolle sportkampen organiseren.

Voor de kinderen houdt dit in dat ze een week lang worden ondergedompeld in bepaalde sporten, vaak in samenwerking met lokale sportclubs. Dat alles combineren we met allerhande spelletjes.  De beleving van de kids staat hierbij centraal.

Voor de ouders:

Sports&Fun-medewerkers zijn normaalgezien gediplomeerde leerkrachten Lichamelijke Opvoeding.  Voor de superheldenkampen doen we ook beroep op kleuteronderwijzers.  De vorige jaren waren er ook niet-gediplomeerde lesgevers, die inmiddels hun strepen dubbel en dik verdiend hebben. Zij blijven uiteraard ook ons team versterken.

In een sportkamp staat vooral de fun centraal.  Een aantal opvoedingsaspecten komen uiteraard ook aanbod.

– omgaan met winst en verlies

– conflicthantering

– respect voor materiaal

– respect voor trainers en medesporters

– …

Kortom wij hopen met onze ervaring en ons enthousiasme een verschil te kunnen maken!